Kerstvakantie

Kom jij ook langs in de kerstvakantie?

Kom naar de kerststal of de kids middagen.

Bij Kato Kerststal

Van 12 december tot 29 december 2024 kan je komen kijken bij de kerststal tussen 10.00 en 19.00 uur Bij Kato aan de Houtsestraat 26.

De kerststal is zonder afspraak te bezichtigen! Er kan dit jaar ook een kleurplaat gemaakt worden waarop je zelf een mooie kerstwens kan zetten. Voor € 0,50 kan je een kaarsje aansteken bij de Kerststal.

Bij Kato Kerst

Zaterdag 21 december 2024 van 10.00 tot 15.00 uur staat Bij Kato Kids in het teken van Kerst!

Er is voldoende mogelijkheid om te spelen met diverse spellen. We gaan eenkerstmaal maken voor Harm en Dori onze mascotte varkens. Pony rijden op Breitling en we hebben een kerst-speurtocht over de boerderij. Daarnaast hebben we een leuke kerst knutselactiviteit en natuurlijk niet te vergeten spelen in onze maisbak. Het Kato Kids BBQ Plein is geopend om zelf te bakken!

Programma:
Voer maken voor Harm en Dori
Pony rijden op Breitling

Entree: 3,50 p.p. Volwassenen en Kinderen
Babys Gratis

Jaarafsluiter

Zaterdag 28 december 2024 van 10.00 tot 15.00 uur staat Bij Kato Kids in het teken van Oud & Nieuw!

Kom jij nog 1 keertje biggetjes knuffelen in 2024? Dat kan! Tussen 10 en 13 uur rijd de huifkar jullie er naartoe! Verder is er voldoende mogelijkheid om te spelen met diverse spellen! We hebben een speurtocht over onze boerderij. Daarnaast is er een leuke kerst knutsel activiteit. Het Kato Kids BBQ Plein is geopend om zelf te bakken!

Programma:
Met de huifkar naar de kleine biggetjes om te knuffelen (10 – 13 uur)
Pony rijden op Breitling

Entree: 3,50 p.p. Volwassenen en Kinderen
Baby’s Gratis

Terras

Terras is geopend voor een hapje en een drankje.

Bij Kato heb je de mogelijkheid door middel van zelfbediening jezelf te voorzien van verschillende dranken (Koffie, thee, chocomel, ranja, frisdranken en bij gelegenheden bier en wijn). Ook bieden wij de mogelijkheid aan om zelf te BBQ-en op ons BBQ-plein — geheel met vlees van ons eigen Berkhout varken. Of kies jij voor een lekkere pannenkoek, een overheerlijk boerderij ijsje of worstenbroodje? Super gezellig samen, rondom de houtskool BBQ’s, bakken en eten! Een leuke beleving voor jong en oud.

Bij Kato kun je zowel contant als met pin betalen.

We proberen de prijzen schappelijk te houden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen. We willen jullie daarom ook vragen geen eigen eten of drinken te nuttigen bij jullie bezoek Bij Kato. Alvast bedankt.

Reserveren

Boek hier jouw Boerderij Tour of een van de andere arrangementen Bij Kato.
Wil je liever telefonisch reserveren? Dat kan ook!

Nog geen keuze kunnen maken?

Bekijk dan hier onze arrangementen


Heb je speciale wensen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee:
welkom@bijkato.nl of 06-46050052 (Doreen van den Berkmortel).

Klik hier om direct te reserveren!