Herfstvakantie

Durf jij het aan?

Kom spelen en genieten van Bij Kato Halloween!

Omschrijving

Stap jij op de huifkar om naar de kleine biggetjes te gaan? Kom maar kijken, ze zijn nog zo klein! Harm en Dori mag je broodkruimels geven. Mila wil graag geknuffeld worden en Breitling vind het gezellig als je komt ponyrijden! Voel je een echte boer op een van onze traptractors en verken de boerderij van Kato. Verder hebben we o.a. een leuke puzzeltocht op en rondom de boerderij, een bootcamp parcours, de mogelijkheid om gave dingen te knutselen en om gewoon lekker buiten te spelen! 

Vanaf 16.00 uur kun je de Spookspeurtocht doen en gaat het kampvuur aan! Durf jij het aan, en ontraadsel jij alle opdrachten?

Programma:

10.30 – 12.30 – Pony rijden
12.00 – Kato Kids BBQ Plein geopend
13.00 – 15.00 – Met de huifkar kijken naar de biggetjes
14.00 – 15.00 – Pony rijden
16.00 – 19.00 – Halloween + kampvuur

 

LET OP! Tot 16.00 zitten er geen schrik momenten in het programma. Bij Kato zal dan enkel alleen versierd worden in Halloweenthema daarnaast hebben sommige activiteiten ook het Halloweenthema. Het is overdag daarom ook geschikt voor kleinere kinderen.

 

Terras is geopend voor een hapje en een drankje.

Bij Kato heb je de mogelijkheid door middel van zelfbediening jezelf te voorzien van verschillende dranken (Koffie, thee, chocomel, ranja, frisdranken en bij gelegenheden bier en wijn). Ook bieden wij de mogelijkheid aan om zelf te Bbq-en op ons bbq-plein — geheel met vlees van ons eigen Berkhout varken. Of kies jij voor een lekkere pannenkoek, een overheerlijk boerderij ijsje of worstenbroodje? Super gezellig samen, rondom de houtskool BBQ’s, bakken en eten! Een leuke beleving voor jong en oud.

Bij Kato kun je zowel contant als met pin betalen.

Datum en Tijd

Woensdag 18 oktober 2023
Vrijdag 20 oktober 2023

Geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Kosten

Entree € 3,50 p.p.

Reserveren

Boek hier jouw Boerderij Tour of een van de andere arrangementen Bij Kato.
Wil je liever telefonisch reserveren? Dat kan ook!

Nog geen keuze kunnen maken?

Bekijk dan hier onze arrangementen


Heb je speciale wensen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee:
welkom@bijkato.nl of 06-46050052 (Doreen van den Berkmortel).